Κλείστε τώρα το ραντεβού σας για online ψυχοθεραπεία με τον Δρ. Γρηγόρη Βασιλειάδη.

Τι είναι η Online Ψυχοθεραπεία

Πολύ πριν την εποχή της πανδημίας η Online ψυχοθεραπεία - συμβουλευτική ξεκίνησε ως ανάγκη των ανθρώπων που ζουν σε διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας και σε μακρινές χώρες του εξωτερικού και χρειάζονται έναν/ μια συγκεκριμένο/η ελληνόφωνο/η ψυχοθεραπευτή/ψυχοθεραπεύτρια της επιλογής τους, αλλά μέχρι χθες ήταν εμπόδιο η απόσταση για να ξεκινήσουν ψυχοθεραπεία μαζί του/ της. 

 

online psichotherapia photo
 

Η online ψυχοθεραπεία έχει λοιπόν εδραιωθεί για πολλούς λόγους και στην Ελλάδα - όπως και στο εξωτερικό και όπως φαίνεται εμπειρικά, δεν στερείται καθόλου της αποτελεσματικότητας που έχουν οι "δια ζώσης" ατομικές και ομαδικές συνεδρίες.

Τι πρέπει να ξέρω για τις Διαδικτυακές Συνεδρίες

☑️ Γίνονται στο πλαίσιο τόσο της ατομικής όσο και της ομαδικής ψυχοθεραπείας. (Πολλοί άνθρωποι πλέον από διάφορα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού, εφόσον πληρούν τις θεραπευτικές προϋποθέσεις, μπορούν να βρίσκονται διαδικτυακά μαζί και να δουλεύουν αυτογνωστικά στο πλαίσιο της ίδιας θεραπευτικής ομάδας!).

☑️ Ισχύουν οι ίδιοι Κανόνες Δεοντολογίας με τις δια ζώσης Συνεδρίες. Τηρείται το απόρρητο των πληροφοριών και ο ορισμός του ραντεβού είναι συγκεκριμένος σε ημέρα και ώρα με τις ίδιες υποχρεώσεις ανάμεσα στον ψυχοθεραπευτή και τον θεραπευόμενο.

☑️ Ο θεραπευόμενος πραγματοποιεί την συνεδρία στον προσωπικό του χώρο χωρίς να ταλαιπωρείται με τις μετακινήσεις και αισθανόμενος ασφάλεια, άνεση και οικειότητα σε αυτόν.

☑️ Η πληρωμή του Θεραπευτή γίνεται διατραπεζικά (online μέσω e-banking).

☑️ Υπάρχει η οπτική και ακουστική επαφή ανάμεσα στον Θεραπευτή και στον θεραπευόμενο μέσω της βιντεοκλήσης.

☑️ Στην εποχή του Covid 19 είναι ένας τρόπος προστασίας και ασφάλειας

☑️ Δεν διακόπτεται η συνέχεια των συνεδριών εάν προκύψουν μέτρα Lockdown.

☑️ Μπορούν να εξυπηρετηθούν και άνθρωποι που διαμένουν σε απομονωμένες περιοχές, εκτός Αθηνών ή στο εξωτερικό.

 

Η συμβουλευτική μέσω του διαδικτύου είναι αναγνωρισμένη και αποδεκτή μορφή θεραπευτικής παρέμβασης.

Το aftognosia.gr αποσκοπεί στο να προσφέρει ψυχολογικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας κυρίως, σε πρόσωπα που δεν θέλουν να σπαταλούν χρόνο και χρήματα στις μετακινήσεις ή αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα ή κατοικούν σε απομακρυσμένες περιοχές. Άλλοι, πάλι, υποφέρουν από φοβίες, κρίσεις πανικού ή κατάθλιψη και αδυνατούν να μετακινηθούν. Σε αυτές τις περιπτώσεις η ψυχολογική υποστήριξη εξ αποστάσεως είναι η εναλλακτική λύση.

👉 Για περισσότερες διευκρινήσεις σε όποιες απορίες σας δημιουργούνται, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Dr. Γρηγόρη Βασιλειάδη στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Επικοινωνία

 

Στείλτε Αίτημα για Online Ψυχοθεραπεία

Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input