Καλωσήρθατε στο δικτυακό τόπο ψυχοθεραπείας και συμβουλευτικής aftognosia.gr του Διδάκτορα Ψυχολογίας Γρηγόρη Βασιλειάδη και των συνεργατών του. Στην σημερινή εποχή της ταχύτητας και της τεχνολογίας οι αποστάσεις έχουν μηδενιστεί, μετά από αίτημα πολλών φίλων από Ελλάδα και Κύπρο το Γραφείο Προσωπικής Ανάπτυξης & Ψυχοθεραπείας «Αυτογνωσία» δίνει την δυνατότητα σε όλους να βοηθηθούν από τον δικό τους χώρο, όπου και αν βρίσκονται.

Έχω δουλέψει με πολλούς ανθρώπους για συμβουλευτική και θεραπεία μέσω Skype, και βρίσκω ότι μπορεί να είναι αποτελεσματική.

Η online συμβουλευτική απευθύνεται κυρίως σε όσους/ες:

  • Zουν σε άλλη χώρα ή πόλη.
  • Ζουν σε μέρη όπου η πρόσβαση σε ψυχολόγο μπορεί να είναι πρακτικά δύσκολη.
  • Ταξιδεύουν συχνά.

Σε κάθε περίπτωση, έστω και για μια φορά, θα ήθελα να συναντήσω τον/ την θεραπευόμενό/ ή μου στο γραφείο μου, όταν θα είναι σε θέση να έρθει στην Αθήνα.
Εάν ενδιαφέρεστε για πληροφορίες που αφορούν την διαδικασία της θεραπείας μέσω skype, στείλτε μου mail στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το aftognosia.gr είναι εκτός από φορέας ατομικής & ομαδικής ψυχοθεραπείας, μία υπηρεσία παροχής συμβουλευτικής υποστήριξης που χρησιμοποιεί το διαδίκτυο ως μέσο επικοινωνίας μεταξύ του θεραπευτή και του θεραπευόμενου.

Οι συνεργαζόμενοι ψυχολόγοι είναι επαγγελματίες με μακρόχρονη εμπειρία, άρτιες πτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές, κάτοχοι της ανάλογης άδειας άσκησης επαγγέλματος και εφαρμόζουν πιστά τον κώδικα δεοντολογίας του ψυχολόγου.

Η συμβουλευτική μέσω του διαδικτύου είναι αναγνωρισμένη και αποδεκτή μορφή θεραπευτικής παρέμβασης.

Το aftognosia.gr αποσκοπεί στο να προσφέρει ψυχολογικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας κυρίως, σε πρόσωπα που δεν θέλουν να σπαταλούν χρόνο και χρήματα στις μετακινήσεις ή αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα ή κατοικούν σε απομακρυσμένες περιοχές. Άλλοι, πάλι, υποφέρουν από φοβίες, κρίσεις πανικού ή κατάθλιψη και αδυνατούν να μετακινηθούν. Σε αυτές τις περιπτώσεις η ψυχολογική υποστήριξη εξ αποστάσεως είναι η εναλλακτική λύση.

Στείλτε Αίτημα για Online Ψυχοθεραπεία

Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input