Το Ψυχοθεραπευτικό Ταξίδι

Το βιβλίο με τίτλο: "Το Ψυχοθεραπευτικό Ταξίδι", του Dr. Γρηγόρη Βασιλειάδη, ψυχολόγου - ψυχοθεραπευτή είναι μια εμπειρική καταγραφή - μαρτυρία της ψυχοθεραπευτικής διαδικασίας, και της προσωπικής αυτογνωστικής διαδρομής του ψυχοθεραπευτή- συγγραφέα, με ιστορίες, συμβουλές, ερμηνευτικές θεάσεις & παρατηρήσεις σε βάθος ψυχής.

Απευθύνεται τόσο στους ειδικούς του χώρου της ψυχικής υγείας, όσο και στον καθένα αναζητητή της αυθεντικότητας και της αλήθειας, που λαχταρά να ενημερωθεί σχετικά και να γευθεί βιωματικά τα βασικά ζητήματα που απασχολούν την ψυχή, και την ψυχοθεραπεία.

Σε όλους όσους ενδιαφέρονται για την αυτογνωστική τους κατάρτιση, την διαδικασία της ψυχοθεραπείας, και την εμβάθυνση σε θέματα του εαυτού, και των διαπροσωπικών τους σχέσεων.

"Το Ψυχοθεραπευτικό Ταξίδι" αναναλύει σε βάθος θέματα, όπως:

 • Προβληματικές σχέσεις στο ζευγάρι, γονείς & παιδιά: Αιτίες, αποτελέσματα, συμβουλές
 • Ο έρωτας, ο φόβος & η επιθυμία...
 • Η κατάθλιψη, το άγχος, και το νόημα της ζωής
 • Οικογένεια & ψυχική υγεία: Συνεξάρτηση, χειριστικότητα, υπερπροστασία, ενηλικίωση & αμφιθυμία
 • Ο Θυμός, η μοναχικότητα, ο φόβος & οι συντροφικές σχέσεις
 • Τα αιτήματα της ψυχής από την «σκιά» (Τι είναι "σκιά";)
 • Η αγάπη, η χαρά, και το τραύμα
 • Τα συμπτώματα & η ψυχική υγεία
 • Θεραπεία Ψυχής & Ψυχοθεραπεία: Πως σχετίζονται;
 • Οι στόχοι της ψυχοθεραπείας, η αντίσταση στην ψυχοθεραπεία και το νόημά της...
 • Προσωπικές εξομολογήσεις ενός ψυχοθεραπευτή… και άλλα.

Ένα βιβλίο, επίδοξος οδηγός αυτογνωσίας για όσους αναζητούν τον εαυτό τους στον πυρήνα της ψυχής & στις αυθεντικές σχέσεις με τους άλλους, προκειμένου να βγουν στο φως της προσωπικής επίγνωσης και της υπαρξιακής τους απαρτίωσης.

Ένα πολύτιμο δώρο! Μια ευκαιρία ψυχικής εγρήγορσης, διερεύνησης κι ανάπτυξης για εσάς, και γι' αυτούς που αγαπάτε.

Που μπορώ να το βρω;

Το βιβλίο «Το Ψυχοθεραπευτικό Ταξίδι», του ψυχολόγου Γρηγόρη Βασιλειάδη μπορείτε να το αποκτήσετε –και διαδικτυακά- με έκπτωση από το βιβλιοπωλείο «Ιανός», από το βιβλιοπωλείο "Πρωτοπορία", την "Πολιτεία", το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων "Εν Πλω", και από όλα τα μεγάλα κι ενημερωμένα βιβλιοπωλεία της χώρας.

Αν δεν μένετε στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη, μπορείτε να το ζητήσετε και να το παραγγείλετε από το βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σας. Στην περίπτωση που συναντήσετε κάποιο πρόβλημα στην αναζήτηση του βιβλίου, παρακαλώ καλέστε άμεσα τις εκδόσεις, στο τηλ. 2311 27 28 03 (Θεσσαλονίκη), και 2110 12 6900 (Αθήνα). Θα σας το στείλουν άμεσα με αντικαταβολή στο σπίτι σας!

(Περισσότερες λεπτομέρειες συμμετοχής για τα Σεμινάρια και τις Ομιλίες που διοργανώνει ο Dr. Γρηγόρης Βασιλειάδης στο βιβλιοπωλείο των εκδόσεων "Εν Πλω", μπορείτε να βρείτε, καλώντας το τηλέφωνο 211.11.98.900-1, και: εδώ

Το βιβλίο "Το Ψυχοθεραπευτικό Ταξίδι" διατίθεται κανονικά και στην Κύπρο, απ' την αλυσίδα βιβλιοπωλείων "Μαυρομάτης" (6 υποκαταστήματα σ' όλη την Κύπρο)

Με αφορμή το πρόσφατο βιβλίο μου, μιλώ με τον συνεργάτη του pemtousia.gr σχετικά με την θεραπεία της ψυχής, για τους λόγους που έγραψα αυτό το βιβλίο, για τα ασυνείδητα αιτήματα, και τις ανάγκες της ψυχής, για την "περσόνα" και την "σκιά", καιγια πως όλα αυτά συνδέονται με την ψυχοθεραπευτική διαδικασία και την ανακαίνιση του ανθρώπου.

Συνέντευξη

Παρακολουθήστε εδώ το α΄μέρος της συνέντευξης:

http://bitly.com/1xaAIR9

Παρακολουθήστε εδώ το β΄μέρος της συνέντευξης:

http://bitly.com/14bf5W5

Όταν το διαβάσετε το βιβλίο, θα χαρώ να επικοινωνήσετε μαζί μου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να μου πείτε τις εντυπώσεις σας.

Επίσης, μπορείτε να γράψετε τις εντυπώσεις σας στην σελίδα: https://www.facebook.com/topsychotherapeftikotaksidi?ref=hl