Εξομολογήσεις ενός Ψυχοθεραπευτή

Το νέο best seller βιβλίο ψυχοθεραπείας - αυτογνωσίας και σε βάθος αυτοβελτίωσης του ψυχολόγου - ψυχοθεραπευτή Dr. Γρηγόρη Βασιλειάδη, με τίτλο: "Εξομολογήσεις ενός Ψυχοθεραπευτή" πραγματεύεται το νόημα της ψυχοθεραπείας, της Επιθυμίας και της Ζωής, το νόημα του έρωτα και των σχέσεων, με όχημα την αυτοαποκάλυψη του ψυχοθεραπευτή και την βιωματική παρουσίαση πραγματικών περιστατικών βγαλμένων από την αίθουσα των ψυχοθεραπευτικών συναντήσεων. Απευθύνεται στο ευρύ αναγνωστικό κοινό που αναζητά την αυτογνωσία και την βαθύτερη διεισδυτική ματιά στον ανθρώπινο ψυχισμό. Επίσης, σε ειδικούς ψυχικής υγείας, σε εκπαιδευόμενους ψυχοθεραπευτές, σε θεραπευόμενους, και γενικά σε κάθε επίμονο κι εγκάρδιο αναζητητή της πιο βαθιάς ψυχικής του ολοκλήρωσης.

Είναι βιβλίο γραμμένο για τις πιο ζωντανές εσωτερικές συναντήσεις στην ψυχική ζωή του ψυχοθεραπευτή. Τις συναντήσεις με κρυμμένες αλήθειες που αν και ζητάνε εναγωνίως να αποκαλυφθούν, συνήθως κατοικοεδρεύουν στις πιο σκιώδεις, στις λιγότερο συνειδητές γωνιές της ψυχής. Τις αληθινές συναντήσεις με θεραπευόμενους μου που με άγγιξαν βαθιά κι έγιναν αφορμή επιγνώσεων και θεραπευτικών συνειδητοποιήσεων και παρεμβάσεων.

Στις «Εξομολογήσεις ενός Ψυχοθεραπευτή» είναι καταγεγραμμένα προσωπικά βιώματα, όνειρα, οράματα και αποκαλύψεις αλησμόνητες, στιγμές ζωντανής υπαρξιακής παρουσίας επειδή προέρχονται από έναν ψυχικό χώρο πυρηνικό, όχι εύκολα προσβάσιμο και συχνά λησμονημένο αλλά στο βάθος εναργή και αναγεννητικό. Εμπειρίες μου με θεραπευόμενους μου που κατάθεσαν την αλήθεια τους για να με βοηθήσουν να τους βοηθάω να την αξιοποιούν όλο και καλύτερα.