Πόσο αντέχεις την αλήθεια;

Το βιβλίο του Dr. Γρηγόρη Βασιλειάδη, ψυχολόγου ψυχοθεραπευτή, με τίτλο: "Πόσο αντέχεις την αλήθεια; Θεραπευτικές επιγνώσεις για την ψυχή και τις σχέσεις", βρίσκεται ήδη στην 2η του έκδοση!

Είναι ένα βιβλίο αυτογνωσίας για όσους, δεν διστάζουν, αλλά διεκδικούν τις αληθινές συναντήσεις με τον πιο εσωτερικό τους πυρήνα.

Για όσους δεν παύουν να αναζητούν μέσα τους την αλήθεια!

Ένα ανθολόγιο ψυχοπνευματικής θεραπευτικής & καθοδήγησης για όσους έχουν την ανάγκη να κοιταχτούν γυμνοί στον εσωτερικό τους καθρέφτη.

Για όσους, μπερδεμένοι στην δύνη των παρεξηγήσεων και φαινομενικών αντιφάσεων ανάμεσα στην ψυχολογία και την πνευματικότητα, θέλουν να ξεκαθαρίσουν την ήρα από το στάρι. Να βάλουν στην θέση των ενοχικών αδιεξόδων τον μόνο αδιάψευστο οδηγό προς την αλήθεια: την σύνδεση της ψυχής με την καθαρή επιθυμία.

Ένα βιβλίο που τα λέει "έξω απ’ τα δόντια" και μέσα απ’ την καρδιά.

Για όσους ψάχνουν να συναντήσουν κάτω από την επιφάνεια της πολικότητας και του διχασμού, το υπαρξιακό και ψυχικό βάθος που ενώνει τα αντίθετα, και συνδέει της αντιθέσεις.

Διαβάστε και διαδώστε αυτό το βιβλίο! Για να κυοφορήσουν και άλλοι τον σπόρο του.

Για να αυγατίσει ο σπόρος στο εύφορο και διψασμένο χώμα των ζωντανών ψυχών! Όλων εκείνων που θέλουν να είναι εραστές της αλήθειας!