Άννα ΠλαστήραΟνομάζομαι Άννα Πλαστήρα, είμαι κλινική νευρο-ψυχολόγος και ψυχοθεραπεύτρια στη Γνωσιακή-Συμπεριφορική προσέγγιση. Το προπτυχιακό μου πτυχίο Ψυχολογίας το ολοκλήρωσα στο πανεπιστήμιο της Ουαλίας, Bangor, της Μ. Βρετανίας.

Στη συνέχεια, παρακολούθησα το πρόγραμμα Μεταπτυχιακής Ειδίκευσης στο Roehampton University του Λονδίνου με θέμα Κλινική Νευροεπιστήμη.

Ακολούθησε δίπλωμα στη Συμβουλευτική στο κολέγιο South Thames του Λονδίνου.

Στη συνέχεια έγινε αναγνώριση των πτυχίων από ΔΟΑΤΑΠ με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Ψυχολόγου Αρ.Πρωτ.24/15788.

Συνέχισα την εκπαίδευση της συμβουλευτικής στη Γνωσιακή-Συμπεριφορική προσέγγιση στην Ελληνική Εταιρία Έρευνας της Συμπεριφοράς.

Είμαι μέλος στα εξής σωματεία: The British Psychological Society ,The British Neuroscience Association, Counselling & Psychotherapy Central Awarding Body.

Έχω εργαστεί στην Μεγάλη Βρετανία σε ιδιωτικό οργανισμό (United Response), όπου ασχολείται με δυσκολίες μάθησης σε έφηβους. Παράλληλα ασχολήθηκα στη πρόνοια ναρκομανών (MACS Project) κυρίως με διεγερτικές ουσίες. Στη συνέχεια εργάστηκα σε οργανισμό ψυχικής υγείας (Together, Working for Wellbeing )με κύρια απασχόληση την επανένταξη ατόμων με σχιζοειδή διάγνωση.

Από το 2007 έως το 2009 υπήρξα επιστημονικός συνεργάτης στην Α Νευρολογική Κλινική του ΑΧΕΠΑ νοσοκομείου, Θεσσαλονίκης. Επίσης συνεργάστηκα με το Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων( ΙΔΕΚΕ ).

Σήμερα ιδιωτεύω ως ψυχολόγος εφήβων & ενηλίκων, ως συνεργάτης στο κέντρο προσωπικής ανάπτυξης & ψυχοθεραπείας «Αυτογνωσία» στο κέντρο της Αθήνας.

Προσφέρω συνεδρίες συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας μέσω skype σε ανθρώπους που ζουν μακριά από την Αθήνα, σε άλλα μέρη της Ελλάδας, ή στο εξωτερικό, και θέλουν να ξεκινήσουν μαζί μου την προσωπική τους ψυχοθεραπεία και αυτογνωσία. Επικοινωνήστε στο mail μου για περισσότερες λεπτομέρειες.

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ επικοινωνίας: (+30) 6996600046